Kirjeenvaihto

Helmin viikko-ohjelma:


HELMI-verkkolehti:


HELMI-verkkokeskustelu


Liity jäseneksi Helmiin


KirjeenvaihtoilmoituksiaHelmin toimintaa tukevat:
RAY / Helsingin kaupunki

Tällä sivulla julkaistaan helmiläisten kirjeenvaihtoilmoituksia.

Kirjeenvaihtoilmoitukset (uusin ylimmäisenä):

(24.3.2014)
olen 41-vuotias mt-kuntoutujamies. Etsin uusia kirjeenvaihtoystäviä 30-45 v naisista ja ehkä mahdollista elämän kumppania jos kemiat toimii.
Nimimerkki: romeo
Sähköposti: jannemtl(a)luukku.com

(24.3.2014)
Olen 37-vuotias kuntoutujanainen. Olen ollut pitkään työttömänä, mutta nyt yritän päästä työelämään pikku hiljaa. Etsin uusia ystäviä 23-50 vuotiaista ihmisistä. Plussaa on jos olisit akateeminen tai muutoin lukeva ihminen, kävisit mielelläsi erilaisissa tapahtumissa, kehittäisit itseäsi eri tavoin, olisit kiinnostunut muista ihmisistä ja maailmasta. Kaiken ei tarvi natsata mutta pääpiirteittäin etsin ihmisiä jotka eivät ole vaan jymähtäneet kotiin tai Helmeen kaikiksi päiviksi. Keksitään jotain kivaa kun kevät koittaa :) (Kun kirjoitat, niin yritä olla tarkka yhdyssanoissa. En osaa vastata kenellelään, joka ei osaa yhtään kirjoittaa) Sähköposti: tessie9(a)gmail.com

(24.3.2014)
Hei !
Olen 43v. 3-lapsen yh-äiti. Kaksi lapsisstani on jo miltei aikuisia ja nuorimmainen 10-vuotias. Olen sairastanut vuosia kroonista masennusta ja olen ujo sosiaalisissa suhteissa. Olen hankkinut hoitoalan koulutuksen, mutta teen osa-aikatöitä, koska oman kuntoni vuoksi en jaksa työskennellä täysiaikaisesti.
Harrastan keäisin puutarhan hoitoa ja talvisin lähinnä luen ja teen käsitöitä. Minulla on myös ihana sekarotuinen koira ja kaksi kissaa. Olen siis eläinrakas ja viihdyn luonnossa. Luonteeltani olen enemmän kotihiiri, mutta yhtä lailla voin lähteä vaikka tanssimaan, hemmottelulomalle kylpylään tai reissata keällä vaikka ympäri Suomea tai mennä mökille, jota minulla ei tosin ole.
En ole rikas, mutta nautin elämän pienistä iloista, kuten kynttilän valosta, linnun laulusta, kirpputoreilla käynneistä, saunomisesta yms. Ooppera tai jazz-musiikki eivät minua kiinnosta, etkä saa minusta seuraa nykytaiteen museoon, mutta jos kaipaat avointa, rehellistä, kilttiä, huumorintajuista, alkoholitonta (juon todella harvoin) ja savutonta seuraa esim. kesämökille, kirppareille, teatteriin/elokuviin, tanssimaan tai vaikka merenranta kävelylle, niin ota yhteyttä.
Otan mielelläni vastaan yhteydenottoja niin miehiltä, kun naisiltakin. Miehiltä ystävyyden merkeissä, ainakin näin aluksi.
Nimimerkki: yksinäinen
Sähköposti: alone(a)luukku.com

(24.3.2014)
HEI!
Täällä on yksi nainen yksin. Istun iltaa aina yksin. Alkaa olla yksinäistä. Vanhat menokamut on jääneet ja uutta etsin tilallle! heh. Olen jännittäjä tyyppi. Etsin sellaisia ihmisiä, jotka hyväksyy kehitysvamman, joka on mulla lievä. Etsin naisia enimmäkseen joitten kanssa voisi hengailla ilman mitään ihmeellisyyksiä. Harrastan käsitöitä ja karaoken laulamista. Etsin siis kannustavia ihmisiä elämääni ympäri Suomea. Ikä saa olla 35-52. Etsin iskelmä-juttuihin ja risteilylle kavereita. Jään odottelee vastauksia ympäri suomen mutta pääasiassa Jyväskylästä etsin. Olen 46 vuotias.
Sähköposti: minna67(a)hotmail.com

(24.3.2014)
Moi!
Etsin läheisiä ystäviä tai jopa puolisoa Helsingistä 18-43 vuotiaista kenties koviakin kokeneista ihmisistä. Olen hyvin ymmärtäväinen ja minulla on suuri sydän. Olen 36 v ja aikoinaan masennusdiagnoosin saanut. Tykkään hemmotella ystäviä ja olen ehdottoman luotettava ja uskollinen. Et pety!
Nimimerkki: ihana
Sähköposti ihana14u(a)gmail.com

(28.2.2014)

Olen 45-vuotias mielenterveyskuntoutuja Vantaalta. Olen eläkkeellä masennuksen ja ahdistushäiriön vuoksi. Toivoisin että olisit myös pääkaupunkiseudulta. Haluaisin seuraa esim. leffaan tai oopperaan. Sillä oletko nainen vai mies ei ole väliä.
Sähköpostiosoite: sininen68(a)hotmail.com

(28.2.2014)

Olen 46-vuotias mies Pohjois-Savosta, Kuopion kaupungin läheisyydestä. Etsin vapaata naispuolista ystävää kirjeenvaihtoon ja parisuhteeseenkin, jos kemiat kohtaa. Toivoisinkin sinun asuvan lähialuilla, jotta tapaaminenkin olisi mahdollinen. En ole työelämässä, mutta sohvassakaan en päiviä makoile. Olen sairastanut masennusta ja persoonallisuushäiriötä, lääkityksellä nuo ovat ihan hyvin pysyneet aisoissa, toki huonompiakin päiviä joskus osuu kohdalle. Itse hoidan kaiken elämään kuuluvan asionnin. Alkoholia en käytä ja savuttelukin on vieroitus vaiheessa. Sinulle minulla ei muita toiveita ole, kunhan olet suurinpiirtein sinut itsesi kanssa, tahdot elää ja olet vailla luotettavaa ystävää. Kirjoittelemisiin;).
nimimerkki: morrison
sähköpostiosoite: tuhkaluukku.4(a)gmail.com

(28.2.2014)

Olen 35-vuotias nainen. Pidän lukemisesta, vesijuoksusta, netistä, baareissa ja elokuvissa käymisestä. Olen kärsinyt masennuksesta. Kaipaisin elämääni naisia, joista voisi toivottavasti tulla hyviäkin ystäviä. Voisimme käydä yhdessä vesijuoksemassa ja kiertämässä baareja. Toivon, että olet avoin, ennakkoluuloton, mielenkiintoinen ihminen ja älykäs. Iältään 24-50.
nimimerkki: helmikuu
sähköposti: kirjaaddikti(a)gmail.com

(28.2.2014)

Hei. 23-v naisihminen Tampereelta haluais löytää sähköposti- ja livekavereita. Itse olen tällainen ujo, luotettava ja lämminsydäminen, hieman yksinäinen henkilö vähän normaalia rankemmalla menneisyydellä, jonka vuoksi on ajoittaista masennusta ja ahdistusta. Osaan kuitenkin edelleen pitää hauskaa ja toivoisin ystäviä joiden kanssa jakaa elämän iloja ja suruja ja viettää aikaa yhdessä. Harrastuksiini kuuluu musiikki kuuntelun ja soittamisen muodossa, ruoanlaitto, lenkkeily, sali ja muu liikunta, viihdyn luonnossa ja pidän matkustamisesta uusiin paikkoihin. Tykkään pitkistä keskusteluista ja oon hyvä kuuntelija. Oon myös hyvin empaattinen ja ymmärtäväinen. Sinun iälläsi tai ominaisuuksillasi ei oo väliä.
Sähköposti : hennaj9(a)gmail.com

(28.2.2014)

Olen 58v. jännittämisestä kärsivä nainen Kanta-Hämeestä, olen eronnut ja lapset jo aikuisia. En tupakoi. Toiveena olisi löytää vähän vastaavassa tilanteessa oleva miesystävä. En ole työelämässä enää. Pidän luonnosta ja liikunnasta, joskus käyn tanssimassa. Innostun kyllä monenlaisiin harrastuksiin, mutta kaipaisin sitä toista osapuolta jakamaan asioita. Voisikohan tätä kautta tutustua samanlaisessa tilanteessa olevaan mieheen, olisi helpompaa ymmärtää toisen pulmia ja jakaa ajatuksia, arkea ja juhlaakin. Toivoisin, että olet täältä Hämeen suunnalta.
Odotuksin Saara94(a)yahoo.com

(28.2.2014)

Etsin sähköpostinvaihtokavereita ja muitakin kavereita ja tuttuja ensisijaisesti Joensuun alueelta, mutta myös muilta paikkakunnilta. Itse olen 30-vuotias mutta sinä voit olla ensisijaisesti iältäsi noin 20-40-vuotias, mutta muutkin iät huomioidaan. Olen joskus aika yksinäinen ja kaverit on käyneet vähiin. Jos sinäkin olet yksinäinen tai esim. paikkakunnalle vasta muuttanut, niin nyt olisi mahdollisuus tutustua tällä paikkakunnalla uuteen ihmiseen. Olen naispuolinen ihminen ja etsin ensisijaisesti naispuolisia kavereita, en esim. miehiä enkä parisuhdetta tällä hetkellä. Olen kissaihminen ja opiskelen. Minulla ei ole lapsia, mutta olen myös lapsirakas. Vieraat maat ja etenkin Venäjä kiinnostaa. Jos haluat tutustua minuun, niin ota yhteyttä!
Nimimerkki Sandra83
corgipupunen(a)gmail.com

(8.1.2014)
Sähköpostiystäviä 33-vuotiaalle naimisissa olevalle naiselle, löytyisikö?? :) Sairastan masennusta & paniikkihäiriötä, en käy töissä. Lapsia ei ole. Olen enimmäkseen kotona. Luonteeni on: luotettava~ rehellinen~ huumorintajuinen~ ymmärtäväinen. Tykkään katsella tv~sarjoja sekä elokuvia, pyöriä netissä, tehdä ruokaa. Toivon sinulta, että olisit vähän samanlainen kuin minä niin olisi helpompi keskustella :)
Nimimerkki: Uneksija
Sähköpostiosoite: uneksija7(a)gmail.com

(27.12.2013)
Olen 50- vuotias mies Pohjois-karjalasta, ja etsin naispuolista seuraa ja miksei kirjeenvaihto kaveriakin. Minulla ei ole diagnosoitua mielenterveysongelmaa, mutta luonteeni puolesta joskus ylä ja alamäet on jyrkkiä. Eksyin sivustolle sattumalta ja ajattelin laittaa minäkin ilmoituksen. Ai niin, omaan kristillisen elämänkatsomuksen, mutta olen silti mielestäni ihan tavallinen ihminen.
Sähköposti: lappix(a)luukku.com

(27.12.2013)
Hei, olen 29-vuotias mies Espoosta. Olen ollut pidempään ilman naisystävää ja olisi kiva saada tutustua johonkin naiseen parisuhde kiikarissa. Olen kohtuu vahvarakenteinen kaveri jolla on hieman tai enemmän extraa. Ystävien mukaan olen huumorintajuinen ja ystävällinen kaveri. Tykkään aikuismaisten lautapelien pelaamisesta jotka vaativat jotakin muuta kuin tuuria. Käyn mielenterveyskuntoutujille tarkoitetussa elämänhallintapainotteisessa Talouskoulussa Omnia-ammattikoulussa. Täältä on tullut uusia tuttavuuksia ja muistoja uudestaan koulun penkilllä ollessa. Lääkityksenä minulla on Abilify 30 Mg eli kohtuu kevyellä ryynityksellä tässä mennään, kyseinen lääke ei lamaa ekä rauhoita. Tykkään ripeistä kävelylenkeistä ja hyvästä ruoasta. Ps. minun kuvani voi nähdä osoitteessa: http://norsu84.aijaa.com/
Sähköposti: norsu84(a)suomi24.fi

(27.12.2013)
Moo!
37-vuotias skitsopoitsu kaipailee ystäviä. Harrastan tietokoneilua, piirtämistä, maalailua, leffoja ja musan kuuntelua. Oon aika yksinäinen, vaikka pari hyvää kaveria onkin. Oon olut pidemmän aikaa sinkkuna. Laitahan postia tuleen :)
Sähköposti: lonely1(a)hotmail.fi

(27.12.2013)
Moi!
Olen 44v mies Pirkanmaalta. Etsin ystäviä ja mailikavereita. Olen helluntaiseurakuntaan kuuluva uskova. Olin paranoidinen skitsofreenikko mutta nyt olen ollut 2v ilman oireita ja lääkkeitä.
Tunne itseni hyvin yksinäiseksi. ajoittain masennus vaivaa. Ehkäpä voisimme rohkaista toisiamme joten kirjoitelkaa.
Nimimerkki: markku
Sähköposti: makedonial69(a)gmail.com

(27.12.2013)
28 vuotias yksinäinen savuton ja raitis poikamies Kouvolasta etsii kirjeenvaihdon kautta seurustelusuhteeseen noin 23-32 vuotiasta naista, joka olet pehmeiden arvojen edustaja ja avarakatseinen myös lievälle erilaisuudelle!
Olen sosiaalinen ihminen pohjimmiltani, mutta kontaktien luominen uusiin ihmisiin etenkin parisuhdemielessä on livemaailmassa jäänyt puolitiehen koska viihdyn paljolti omissa oloissani ja minulle on kynnys mennä paikkoihin joissa ihmiskontakteja yleensä luodaan.
Olen paljasjalkainen kotimainen, mutta viihdyn paljon ulkomaalaistaustaisten ihmisten parissa koska omassa kulttuurissani olen jäänyt paljolti sosiaaliseen paitsioon. Minulle on monikulttuurisuus näin ollen hyvin tärkeää joten sinun tulisi olla myös eri etnistaustaisia ihmisiä kohtaan suvaitsevainen ja hyväksyä erilaisia ihmisiä.
Olen myös jossakin määrin uskovainen eli käyn eri kirkoissa ja kuuntelen hengellistä musiikkia paljolti kuten Bachia ja Corellia mm. Kuuntelen kuitenkin musiikkia laidasta laitaan. Kirjoitellaan näin ensi alkuun ja tutustutaan paremmin mikäli ajatuksemme kohtaavat ja siltä tuntuu.
Sähköposti: kaupunkilaispoika85(a)suomi24.fi

(27.12.2013)
Etsin ystävää/ystäviä pääkaupunkiseudulta. Olen 60v. hoikka liikunnallinen nainen, olen ollut pois työelämästä n. 5 vuotta. En käytä alkoholia, en savuttele. Ilmoittele itsestäsi jos olet kiinnostunut tutustumaan.
Sähköposti: siskohillevi(a)gmail.com

(27.12.2013)
Olen yli viisikymppinen liikuntaa ja käsitöitä harrastava nainen. Ystäväkseni haluaisin kristilliset elämäarvot omaavan raittiin miehen.
Sähköposti: r.m.r.1002(a)luukku.com

(27.12.2013)
Hei!
Oon 40-v.nainen täältä Itä-Vantaalta. Etsin n. oman ikäisiäni ihmisiä live ystäväksi, toki kirjeenvaihtokin käy mut pääasiassa live ystäviä. Olisi kiva että asuisit pääkaupunkiseudulla, varsinkin jos haluat myös live ystäviä. Oon tosi yksinäinen, eläkkeellä masennuksen yms. liittyvän takia. Paljon aikaa, tulee vaan kotona yksin istuttua enempi. Olisi kiva saada ystävä jolla aikaa ja halua tutustua. Voitaisiin tavata ja tehdä jotain mukavaa yhdessä. Seurustelukumppania en hae, sellainen on jo! Mul on kaksi tytärtä, 16 ja 18-v. Oon eronnut, tosin siitä jo useampi vuosi. Mulla on kavereita joilla ei mulle aikaa joten ystäviä kaipaan joilla aikaa. Mikäli yhtään kiinnostuit niin laita postia
Nimimerkki: hipsutin
Sähköposti: kpuint(a)hotmail.com

(22.10.2013)
Hei.
Täällä 35v. yrittäjänainen pääkaupunkiseudulta. Minulla on ollut keskivaikea masennus ja ahdistus, jonka seurauksena käynyt psykoterapiaa reilun vuoden. Olen jo viimetalvesta kaivannut jonkinlaista vertaistukea, mutta paikallisessa tukiyhdistyksessä käytyäni, vaivuin taas epätoivoon, enkä jaksa lähteä uudestaan "etsimään apua". Ei ollut kuulemma minun paikka, koska muut siellä eivät olleet työelämässä, olin liian erilainen joukkoon :(. Olen onnellisesti naimisissa, mutta mieheni ei ymmärrä "sairauttani" tai hänestä ei riittävää tukea, tosin ei hän minua ole nähnytkään ennen masennusta. Välillä parempia aikoja ja välillä huonoja. Elämän iloja löydän huomattavasti vähemmän kuin ennen masennusta. Olen ollut iloinen ihminen, toki vieläkin välillä. Tykännyt käydä juhlissa ym. jotka nykyään saattaa ahdistaa. Minulla on 2 erityislasta ja miehen tullessa kuvaan, perhe kasvoi vielä kolmella lapsella. Elämääni kuormittanut pitkä eroprosessi lasten isästä, jonka jälkeen tapasin narsisti miehen, joka oli ymmärtäväinen ja tukena lastenasioissa, ja ihastuin. Mutta suhde muuttui jo pelottavaksi lähes heti. Pääsin hänestä vuoden taistelun jälkeen. Olisi mukavaa vaihtaa ajatuksia muiden kaltaisteni kanssa.
Nimimerkki: Marianne
sähköposti: buscar(a)luukku.com

(15.10.2013)
Olen 26-vuotias nuori mies pääkaupunkiseudulta ja etsiskelen uskovia kavereita. Olen luonteeltani hiljainen ja mietiskeleväinen. Pidän luonnosta ja rauhasta. Jos olet kiinnostunut, niin kirjoita minulle.
Sähköposti: elcat(a)live.fi

(15.10.2013)
Olen 40-v eläkkeellä oleva mt kuntoutuja mies etsin sinua pieni ja siro 30-40 v kuntoutuja tyttö. etsin uusia ystäviä ja mahdollista elämän kumppania, jos kemiat toimii. voit olla mistäpäin suomea vaan. jos kiinostuit niin viestittele
Sähköposti: jannemtl(a)luukku.com

(15.10.2013)
Hei.
Olen 54v akateeminen nainen Länsi-Suomesta. Harrastan ihmisten kansssa keskustelua ja käsitöitä. Leipominen on intohimoni. Haluaisin sellaisen naisystävän, joka näkee maailman muutakin kuin harmaana.
Sähköposti: melodie2013(a)suomi24.fi

(15.10.2013)
Hei!
Olen 23-vuotias avoliitossa elävä nainen. Muutin vastikää kumppanini perässä uudelle paikkakunnalle Kanta-Hämeeseen karaten "vanhan elämän" taakkoja ja aloittaakseni kaiken alusta. Olen sairastanut masennusta pari vuotta enkä ole sen takia tällä hetkellä työelämässä. Vaikka olenkin psyykkisesti sairas, se ei estä minua elämästä normaalia elämää. Osaan ajatella ja iloita myös elämän pienistä asioista, vaikka välillä se onkin hankalaa. Tunnen itseni ajoittain yksinäiseksi, koska jotain puuttuu.. Minulle ei ole ketään kelle puhua kumppanini lisäksi.
Haluaisin löytää ihmisen, jonka kanssa voisin kirjoitella myös vakavimmista ja aremmista asioista, iloja unohtamatta. Ihmisen, jonka kanssa pystyisin olemaan avoin ja hän myös pystyisi avautumaan minulle. Kaipaisin ystävää, jota oikeasti kiinnostaa myös minun asiani ja jolle voisi uskoutua ilman, että tarvitsisi aina hävetä. Minulla ei ole mitään erityistoiveita suhteesi, kunhan etsimme samaa asiaa.
Nimimerkki: Ruusukukka
Sähköposti: ruusukukka(a)luukku.com

(15.10.2013)
Hei :)
Etsin uusia pitkäaikaisia aitoja sähköposti ystäviä erilaisista ihmisistä :) Olethan luotettava! Olen 33v. naimisissa oleva nainen, meillä on kaksi kissaa, olen pois työelämästä paniikkihäiriön ja masennuksen takia, olen huumorintajuinen, luotettava, rehellinen, temperamenttinen (tarvittaessa), ymmärtäväinen, auttavainen sekä mukava, pidän kynttilöistä, talvesta, lumisateesta, joulusta, kahvista, hyvästä ruuasta :) Asiat joista en pidä, valehtelu sekä epärehellisyys. Vastaile niin ystävystytään :)
nimimerkki: lumihiutale
sähköposti: lumihiutale_(a)outlook.com

(15.10.2013)
Hei!
Olen 24-vuotias nuori nainen. Asun Helsingissä avopuolisoni kanssa ja työskentelen sosiaalialalla. Olen kärsinyt mm. syömishäiriöstä (josta onneksi olen nykyään parantunut) ja ahdistuneisuushäiriöstä, joka vaikuttaa yhä vaikka olenkin onneksi ollut paremmassa kunnossa viime vuodet. Olisi kiva vaihtaa ajatuksia ihmisten kanssa joilla on kenties jotain samanlaisia kokemuksia ja muutenkin voi kirjoitella, uudet tuttavuudet ovat tervetulleita. :)
nimimerkki: sunshine
sähköposti: sunshine-(a)luukku.com

(15.10.2013) Hei!
Olen 53-v. itseni hyvin yksinäiseksi tunteva nainen. Luonteeltani olen rauhallinen, luotettava, kiltti, ymmärtäväinen, maanläheinen, empaattinen, hienotunteinen enkä halua loukata toista ihmistä. Olen myös savuton ja raitis, jota edellytän sinultakin, ennen kaikkea savuttomuutta. Lapsiakaan minulla ei ole.
Olen avarakatseinen ihminen ja ymmärrän elämää ja erilaisia ihmiskohtaloita. Minulle voi kirjoittaa niin mielenterveysongelmista kärsivät kuin muutkin. Itsekin käyn kognitiivisessa psykoterapiassa. Kärsin lähinnä erilaisista peloista ja ahdistuksesta kotiympäristössä; en muualla. Antaisin mitä vaan, kun pääsisin irti tästä ongelmastani, sillä tuntuu, että se pilaa koko elämäni.
Pidän paljon luonnosta ja lemmikeistä (kissat, koirat), vaikken itse omistakaan lemmikkiä. Harrastan lukemista, kirjoittelua ja ulkoilua. Kirjoittaa voi niin naiset kuin miehetkin. Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta; nyt asun Etelä-Karjalassa. Toivon, ettet tuijota välimatkaan. Olisi tietenkin mukavaa, jos asuisimme lähellä toisiamme, niin kenties voisimme joskus tavatakin. Tärkeintä kuitenkin on ennen kaikkea löytää luotettavaa ystävyyttä kirjeitse.
Nimimerkki: Luottamuksella.
Sähköposti: tuulisuvi(a)yahoo.fi

(15.10.2013)
Hei.
Etsiskelisin tätä kautta n. 39-50 v. mielenterveyskuntoutujamiestä, joka on rehellinen, lapseton, asiallinen , eläinrakas eikä ole alko-ongelmaa ym. Sinun mahd. muut vaivatkaan eivät ole minulle este. kunhan olet muuten asiallinen ym. Itse olen pääkaupunkiseudulla asuva 41-vuotias, tumma, nättikin mt-kuntoutuja nainen, ja kärsin ajoittain masennuksesta, ahdistuksesta ym. mutta on niihin kuitenkin lääkkeet, jotka aika hyvin auttavat. Yksinäisyys vaivaa ajoittain myös, joten olisi kiva löytää sydänystävä mt-kuntoutuja miehestä. Olisi kiva, jos vastailisit.
Nimimerkki: Mixu
Sähköposti: michaela37(a)suomi24.fi

(15.10.2013)
Heips!
Olen pian 30-vuotias hoitoalan ammattilainen, joka on sairastunut burnoutiin ja keskivaikeaan masennukseen. Olen nyt kuntoutustuella ja käyn terapiassa, nyt syksyllä olen aloittamassa myös opiskelut. Kaipaisin ajatusten vaihtoon ymmärtävää ystävää, jolle voisi jakaa asioita maan ja taivaan väliltä vuorokauden aikaa katsomatta.
Nimimerkki: uupunut hoitsu
Sähköposti: uupunut.hoitsu(a)gmail.com

(15.10.2013)

Löytyykö rentoa naista seuraksi, vaikkapa ensin ihan meilin kautta. Olen 46-vuotias, skitsoaffektiivista sairautta poteva mies. Toivottavasti arvostat trendihömpän sijaan lumienkeleitä, kynttilän hypnoottista tuikkua ja raparperin rapeutta. Jos uskot kestävään kehitykseen ihmissuhteissa ja luonnossa, niin mielelläni sinusta kuulisin. En ole työelämässä, mutta päiväni täyttyvät rytmikkäästi erilaisista askareista. Saat olla taivaanrannan maalari tai uraohjus, mutta toivottavasti ihan oma itsesi. Kirjoitellaan reilun pelin hengessä ja tavataan jos molemmista siltä tuntuu. Käydään museossa tai kahvilla! Ehkä olet kokenut elämän aallokossa koviakin juttuja, mutta tätä lukiessasi olet yhä pinnalla ja majakan valo ohjaa kotiinpäin;)
Nimimerkki: Myrskylyhty
Meili: canal.grande(a)suomi24.fi

(15.10.2013)
Heipparallaa!
Olen 26-vuotias tyttölapsi, ehkä hieman viallinen ja psyykeeltäni puutteellinen. Harrastan harrastamatta valokuvaamista, toisinaan lukemista, hieman kirjoittamista. Missään nimessä en ole liikunnallinen. Sen näkee peilikuvastanikin. Olen ystävällinen, vaikka huumorintajuni voi joskus olla tahattomasti ilkeää. Mielialani vaihtelee laidasta laitaan, mutta pääasiallisesti kuvaisin itseäni synkeämieliseksi. Ehkä juuri siksi rakastan syksyä. Rakastan eläimiä, niiden siliteltävää pehmeää karvaa. Rakastan lapsia - eritoten omaa lastani. Sinä voit olla juuri sellainen kuin olet. Osaan hyväksyä. Ainoa kriteerini on, että osaat kirjoittaa jokusen rivin (tai vaikka pitkästikin) silloin tällöin, ehkä useamminkin - piristämään minun arkeani. Ehkäpä juuri meistä voi tulla sydänystäviä.
Nimimerkki: Mimmi
Sähköposti: mimminpisara(a)gmail.com

(15.10.2013)

Olisi mukava löytää uusia ihmisiä mukavia ihmisiä sähköpostittelun merkeissä :) Olethan luotettava, sellainen että sinuun voi OIKEASTI luottaa, rehellinen, ymmärtäväinen, ystävällinen, et lopeta kirjoittelua parin yhteydenoton jälkeen jos haluat lopettaa niin olisi mukava, kun ilmoittaisit, ettet halua jatkaa, hyväksyt ihmisen sellaisena kuin hän on, huumorintajuinen sekä mukava :) Niin kirjoita miulle :) Olen naimisissa oleva nainen 33-vuotias.
Nimimerkki: Tuisku
Sähköpostiosoite: Autumn_Leaf80(a)outlook.com

(12.8.2013)
Hei!
Olen 25 vuotias nainen, Etsin naisia kirjeenvaihtoon, etsin uusia ihani persoonia joihin saisin tutustua ja joista kenties saisin uusia ystäviä. Ja nimenomaan naisia etsin, olen jo löytänyt miehen kenen kans haluan elää elämäni. :) Sairastan psyykkisesti, jonka takia en ole tällä hetkellä mukana koulu- tai työmaailmassa. Asun mieheni ja kissamme kanssa itä-suomessa. Pieniä välähdyksiä minusta; Nautin kirpparikierroksista, juon kahvia ja syön rahkaa. En polta tupakkaa enkä ole uskossa. Liikun mielelläni hämärässä, mustat kynnet on kaunista. Neulon villasukkia ja pidän valtavasti kirjeenvaihdosta. Olen luotettava ja rehellinen, ystävällinen, tosi avoin ja aito ihminen! Ottakaa yhteyttä, tiedä vaikka juuri meistä tulisi hyvät ystävät :)
nimimerkki: Platiinakukkka
sähköpostiosoite: platiinakukkka(a)luukku.com

(12.8.2013)
Ratkiriemukas tervehdys iänikuisesta iloisesta helvetin syvyydestä, missä istun pienen vaaleanpunaisen lasten pöydän äärellä tukka leteillä, punaisilla, lettinauhoilla, pienessä mustassa yömekosssa, päälläni punainen satiiniaamutakki nalleni Saatanan kanssa viettäen aamuista tee hetkeä kirjoittaen tätä pienen pientä tervehdystä sinulle uusi ystäväni! Etkö usko, kyllä tämä huone on syvin ja kauhistuttavin helvetti, se on minun ja Saatanan kuninkaallinen helvetin makuuhuone joka on helvetin keskipisteessä kaikki kauhu, vaikerrus, kidutus ympärillä. Etkö usko!? Vain houkka uskoo silmiään ja korviaan, minä en usko silmiäni ja korviani, minä uskon ääniä päässäni! Ne sanoivat että älä usko silmiäsi ja korviasi. Ympärillämme on minun pienen pieniä lapsellisia piirustuksiani: punaisia virnistäviä piruja, hirttäytyneitä enkeleitä, tyttöjä tanssimassa kuoleman kanssa. Seinällä puinen rapistunut kyltti jossa lukee hautuumaa, pöydällä nukenpäitä, jalkoja, käsiä purkeissa joissa on vettä, mustat verhot roikkuvat ikkunoissa, on pimeää ja jostakin kajastaa pienen punaisen yölampun hehku, kaiken sotkun keskellä on pääkalloja, nuken hauta-arkkuja, verhosta roikkuu nuken hirttoköysi ja pienen pieni puhallettava hovimestari tarjoilee Saatana-nallelle teetä!
Olisitko meidän ystävä, minä olen joskus yksinäinen täällä, tässä pimeässä huoneessa Saatanani kanssa äänet päässäni jotka pitävät minulle alituista mielenvikaista juhlallista hilepää seuraa lakkaamatta, voimatta lopettaa, jättämättä minua rauhaan hetkeksikään vaikka käskisin niiden pitää suunsa kiinni! Täällä, tässä pimeässä huoneessa minä olen istunut päiviä, viikkoja, vuosia Saatanani ja äänteni kanssa eläen helvetillisiä iloisia mielenvikaisia pitoja, alituisia iloisia ratkiriemukkaita juhlia jotka eivät lopu jotka eivät lopu vaikka juhlien pikku emäntä kovasti tiuskiikin että juhlat ovat loppuneet, ei, ei, juhlat jatkuvat, ne jatkuvat päivästä toiseen, vuodesta toiseen alituisesti lakkaamatta, voimatta lakata jatkuen läpi koko ikuisesti kestävien ikuisuuksien! AAAAAAAAAA ja Saatana murahtaa, juhlat alkavat taas ja äänet päässäni aloittavat hilpeät juhlansa ja minun on mentävä tanssimaan, laulamaan, nauramaan ja ilakoimaan vasten tahtoani! IIIIIII tanssi vie! kirjoita meille!
Nimimerkki: Tyttö ja Saatana-nalle
Sähköposti: pimeydenprinsessa(a)hotmail.fi

(7.8.2013)
Hei!
Olen 21-vuotias neitokainen Keski-suomesta. Etsin itselleni uusia kirjekavereita kaiken ikäisistä ihmisistä. Mitään vaatimuksia sinun suhteesi ei ole. Omistan kolme koiraa kaksi kissaa ja kaksi kesyhiirtä. Harrastan mm. kirjoittamista, lukemista, postimerkkien keräilyä ja eläinten kanssa kaikenlaista touhuamista. Luonteeltani olen avoin, sosiaalinen, ymmärtäväinen ja huumorintajuinen. Minulla on tosiaan psyykkisiä sairauksia, mutta niistä huolimatta pystyn elämään lähes normaalia elämää. Jos nyt kiinnosti niin ota yhteyttä.
Nimimerkki: Jasu
Sähköposti: rawana_92(a)suomi24.fi

(7.8.2013)
Haluaisin kirjeenvaihtoon rakkaudessa ja avioliitossa pettyneiden kanssa. Olen kohta 45 vuotias nainen. Pitkä avioliittoni on päättymässä ja koin "liian hyvää ollakseen totta" -suhteen, joka myös päättyi juuri. Kaipaa piristystä, kannustusta ja iloa elämääni.
Nimimerkki: enkeli
Email: enkelinainenko(a)gmail.com

(7.8.2013)
Moi.
Täällä kirjoittaa yksi n. kolmekymppinen mies. Olen melko itsenäinen, rauhallinen ja kokeilunhaluinenkin oman tieni kulkija. Tykkään muun muassa luonnossa liikkumisesta, elokuvien katselusta & muista taiteista, ja yleisesti ottaen elämän pohdiskelusta. Minulla on masennusta, on sosiaalista jännitystä, ja minua väsyttää usein päivälläkin. Etsin sinua, Hki-Porvoo akselilla asuva hellä (ei kovapintainen) nainen kuka ehkä kokee mielenterveysongelmia, mutta ei silti halua rakentaa niistä itselleen pysyvää identiteettiä vaan jatkaa matkaansa, pyrkien katsomaan kulissien taakse. Kirjoita minulle omannäköisesi kirje. Toivon, että voisimme oppia toisiltamme, tukea toisiamme, ja jakaa niitä pieniä ilon hetkiä ja hyviä asioita joita meille kaikille on tällä elon taipaleella suotu.
Nimimerkki: kirje
Sähköpostiosoite: wololoo(a)mailbolt.com

(7.8.2013)
Hei! Olen kolmekymppinen nainen ja sairastan toistuvaa masennusta. Olen myös ollut koulu- ja työpaikkakiusattu. Nyt kaipaan uusia ihmisiä elämääni. Mielellään sellaisia, joilla on ehkä itsellään kokemuksia mielenterveyden asioista. Iällä ja sukupuolella ei ole merkitystä, kunhan joku yhteinen sävel löytyy. Olisi mukava vaihtaa ajatuksia elämästä, pienistä ja suuristakin asioista. Pidän luonnosta, kävelyllä käymisestä, meren rannasta, syksystä ja elokuvista.
Sähköposti: pikku.peikko(a)yahoo.fi

(7.8.2013)
Hei,
olen 22-vuotias huumorintajuinen, eläinrakas ja lenkkeilystä pitävä parisuhteessa elävä nainen Helsingistä. Töitä teen terveysalalla ja vapaa-aikanani tykkään sisustaa kotiani, lukea, lenkkeillä, katsoa elokuvia, rauhoittua ja kerätä voimia seuraavaan päivään. Ihmisenä olen introverttityyppiä, mutta joskus yksinolo ottaa voimille ja kaipaan keskustelua, mukavaa yhdessäoloa ilman turhia paineita. Siksi kaipaisinkin naispuolista kaveria, aluksi vaikka vain sähköpostien vaihteluun. Suurena osana elämässäni on vaikuttamassa epävakaa persoonallisuus sekä pitkäaikainen masennus ja ahdistus. Nyt kuitenkin olen ollut paremmassa voinnissa jo pitkään, mutta olisi mukavaa vaihtaa ajatuksia jonkun samanlaisia vaikeuksia kokeneen kanssa. Iälläsi ei ole väliä, tärkeintä olisi olla oma itsesi :) Laita viestiä niin lähetän lämpimät halaukset suuntaasi!
Nimimerkki: Paju
Sähköposti: pajupuu(a)hotmail.fi

(7.8.2013)
Tervehdys Turun suunnalla asuvat!
Täällä reilusti ylipainoinen sekä oikeasti rapakuntoinen 40v nainen etsii samanmoista kaveria kävelyyn, pyöräilyyn, kuntosalille, marjametsään, pulkkamäkeen, nuotiolle grillaamaan, päiväretkelle lähilaavulle tms eli liikkumiseen, jossa vauhti ei todellakaan ole pääasia, vaan raitis ilma, liikunnan tuoma hyvä olo sekä hyvä seura :) Yritän myös tällä hetkellä vaihtelevin menestyksin pudottaa painoa ajatuksella: "syödä hiukan vähemmän mitä kuluttaa".
Viimeisetkin ystäväni ovat vakiintuneet ja kadonneet jonnekin, ehkä vuorotyöni sekä lievä sosiaalisten tilanteiden pelko on vaikuttanut tähän. Koen siis olevani myös aika yksinäinen ja usein masentunutkin eli uusia ystäviä muutenkin kaipailen. Joskus olisi ihan vaan kiva lähteä käymään kaverin kanssa esim. kirjastossa, vesibussiretkellä, messuilla, markkinoilla, sillä yksin tulee harvemmin lähdettyä.
Jos kirjoitukseni kiinnosti ja löysit siitä jotain samaa kuin itsestäsikin, niin laita rohkeasti mailia.
Sähköposti: rapakunto(a)luukku.com

(7.8.2013)
Moikka,
Olen 32-vuotias mies Turun seudulta. Ja etsiskelen itselleni mukavaa ystävää, jonka kanssa voisi kirjoitella päivän kuulumista ja päivän polttavista aiheista (ei tarvitse olla mitään kovin korkea lentoista juttua). Itse viihdyn luonnossa ja liikunnan parissa, joten niiden pariin voisimme yhdessä mennä, jos niin tutuiksi päädymme. Itse olen kokenut kovia koko elämäni ajan, niin henkisesti kuin fyysisesti, ja niiden syvien arpien kanssa saan välillä taistella päivittäisessä elämässäni.
Nimimerkki: Morjens
Sähköposti: morjens22(a)hotmail.com

(7.8.2013)
Hei! Olen 61-vuotias sinkkunainen Helsingistä. Harrastan hengellistä ja maallista musiikkia, kirjoja, ulkoilua ym. mukavaa. Etsin seuraa yhteisiin hetkiin ja harrastuksiin ja koti-iltoihin samanhenkistä miestä. Olen ollut naimisissa nuorena ja olen lapseton. Olen mielenterveyskuntoutuja. Odotan innolla uutta ystävää!!
Nimimerkki: aata
Sähköposti: aaketta60(a)gmail.com

(7.8.2013)
Hei Sinä! :) Täällä ystävää etsiskelee yksinäinen 35-vuotias nainen. Olen eläkkeellä mielenterveyssyistä (Kela-kortissa koodi 112) ja fyysisestikin vajaakuntoinen. Elämääni rajoittaa eniten uupumus, kivut sekä sosiaalisten tilanteiden- ja julkisten paikkojen pelot. Olen arka, ja tutustuminen ihmisiin livenä on vaikeaa. Väliä ei ole niinkään sukupuolellasi, iälläsi tai diagnoosillasi. Toivoisin että olet sen verran tasapainoinen, että sinuun voi luottaa. Huumorintajuisuus, leikkimielisyys ja eläinrakkaus suotavaa. Voisimme tutustua sähköpostitellen ja myöhemmin vaikka tekstiviestitellen. Jos tulemme hyvin juttuun ja etäisyyksien puolesta on mahdollista, niin saattaisin uskaltautua tapaamiseenkin :) Olisin onnellinen jos tätä kautta löytyisi edes yksi uusi tuttavuus, josta voisin saada hyvän ystävän tai jopa sielunsiskon/-veljen. Mikäli vastauksia saan, vastaan ainakin parille mielenkiintoni herättäneelle.
Sähköposti: neuroosikylpy(a)nettilinja.fi

(19.6.2013)

Heip! :)
Olen 33-vuotias naimisissa oleva nainen, lapsia meillä ei ole. Etsin tekstiviesti ystäviä muista naisista. Olen eläkkeellä mielenterveys ongelmien takia. Olisi kiva jos sinäkin olisit samanlaisessa tilanteessa niin ymmärrys pelaisi paremmin. Kerro jotain itsestäsi sähköpostitse niin tutustutaan ja ystävystytään :)
Nimimerkki: Tuikku
Sähköposti: tuijattv80(a)outlook.com

(19.6.2013)

Olen 30-vuotias nainen. Etsin itselleni sähköpostin/kirjeenvaihtokaveria. Asun yksin ja minulla on kaksi kissaa. Olen eläinrakas. Kissojen lisäksi haaveena on welsh corgi pembroke-koira. Harrastan kirjeen/sähköpostin kirjoittelua, lenkillä käyntiä, metsässä vaeltamista ja jos sinä joka minulle vastaat tähän, asut samalla paikkakunnalla niin kunhan tutustutaan niin voidaan käydä yhdessä metsässä vaeltamassa jos haluat ja paistaa makkaraa nuotiossa. Voit olla minkä ikäinen vaan mutta mielellään noin 18-40v ja naispuolinen ja mistä maasta tahansa, esim venäläinen uusi tuttavuus olisi kiva, en ole rasisti enkä syrji ihmisiä ulkomaalaisuuden perusteella, voit olla tuntematon tai joskus esim minut työsi kautta tai muuten tuntenut ihminen. En voi luvata vastata jokaiselle mutta vastaan niille joitten katson olevan "minun ihmisiäni", olen sen verran kokenut elämässäni kovia etten luota keneen tahansa. Minun sähköpostiosoite on corgipupunen(a)gmail.com ja kirjoitellaan siihen ja jos asut Joensuussa niin mietitään jos sitten kunhan ensin tutustutaan, tehdään jotakin kivaa yhdessä, esim lenkkeillään tai käydään ostamassa jostakin kaupasta evästä ja mennään nuotiolle grillailemaan tai jotakin muuta kivaa tehdään.
Sähköposti: corgipupunen(a)gmail.com

(4.6.2013)

Olen 24-vuotias nainen Kangasalta ja etsin uusia ystäviä elämääni. Iällä ja sukupuolella, ihonvärillä tai muullakaan sellaisella seikalla ei ole väliä. En ole etsimässä kumppania itselleni, vaan ihan pelkästään hyviä ystäviä.
Masennuksesta hyvin tervehtynyt, optimistinen sielu olen. Kolme vuotta elämästä meni ohi, muutamia hyviä ystäviä jäi niidenkin aikojen yli, mutta uudet ystävät ovat enemmän kuin tervetulleita. En ole se porukan rääväsuu, mutten kovin ujokaan eli mun kanssa voi jutella aiheesta kuin aiheesta. Ja muhun voi luottaa, sen vannon.
Harrastan matkailua, vaeltamista sun muuta luonnossa liikuskelua, kuten marjastusta ja kalastusta, lukemista, kitaransoittoa ja laulua, kuntosalia ja lenkkeilyä. Olen melko liikunnallinen ihminen, tykkään urheilla eli pelikaverinkin musta voi saada. Tykkään käydä baareissakin tai pubeissa eli olen siinä mielessä monipuolinen ihminen, että viihdyn sekä mökissä metsän keskellä että kaupungin yössä. Muita kiinnostavia asioita ovat siis jo edellä mainittujen asioiden lisäksi maantiede, historia, luonnonuskonnot, kansanperinne, eräily (varsinkin perinteisillä varusteilla eli ei mitään coretexia tai gps:sää), kaikenlainen musiikki, erinäiset puu- ja metallityöt, politiikka jossain määrin.
Olen poikatyttö, luonnonlapsi ja sydämeltäni ja harrastuksiltani jonkinsorin ekohippi, mutta myös esimerkiksi shoppailuseuraa voit musta saada. Olen pakana ja hengailen kaikenlaisten luonnonuskovien seurassa (sisältää paljon saunomista ja härskejä lauluja :D) eli jos et sellaista hyväksy, emme varmaankaan tulisi hyvin toimeen. Pidän ihmisistä, joilla on suuri sydän, ymmärrystä puujalkahuumoriin sekä kiinnostusta muuhunkin kuin vain autoihin tai meikkeihin (kummastakin asiasta itsekin tosin tykkään).
Jos tuntuu, että meillä saattaisi olla yhteistä, ole yhteydessä :)
Nimimerkki: Tuulakka
Sähköposti: tuulakka_(a)hotmail.com

(3.6.2013)

Hellou! Olen 23-vuotias nainen Tampereen lähettyviltä, haen uusia tuttavuuksia. Sukupuolellasi ei ole väliä. Olisi upeaa löytää varsinkin tyttökavereita viettämään iltaa leffan ja poppareiden parissa :) Piknikit ja muu ajanvietto on myös tosi jees. Olisi hienoa jos asuisit Tampereella, Pirkkalassa, tai lähiseudulla. Olen ollut mt-kuntoutuja suht pitkään, mutta uskoisin, että parempaan päin ollaan menossa. Omaan huumorintajun, empatiakyvyn, olen rock-tyylinen ja pidän mm. metallimusiikista. Tosin kaikki musiikki kyllä nappaa :) Aluksi kun muhun tutustuu, saatan vaikuttaa hiljaiselta ja ujolta, mutta se menee ohi. Harrastan tennistä ja tykkään laulella. Jos nappasi, laitappa s-postia niin tutustutaan :)
Nimimerkki: rocktyttö
Sähköposti: veronica.zombie(a)gmail.com

(3.6.2013)

31 vuotias neito etsii ystäviä sekä kirjoitteluseuraa. Olen ihan mukava,suht rauhallinen,utelias & välillä vähän ailahteleva. Isommassa porukassa mulle tulee ehkä vähän epämukava olo ja voi sanoa että olen sosiaalinen jännittäjä. Mielummin vietän aikaa kaksin. Sinulta toivon että olet mies/nainen ihan minkä ikäinen vaan (ikä on numeroita & henkinen ikä merkkaa). Asun itse Turussa ja olisi kiva jos asuisit myös mutta ei se välttämättömyys tietenkään ole. Pidän kissoista, koirista, tatuoinneista, draamaelokuvista, itämaisesta & italialaisesta ruuasta, uusien ruokareseptien kokeilusta, viineistä, kahviloista, nukkumisesta, kesäöistä, takkatulesta, väreistä, teatterista jne Kirjoitellaan!
Nimimerkki: Myy
Sähköposti: pikkumyy2(a)wippies.com

(3.6.2013)

Hei. Olen 28.v nainen Pirkanmaalta ja etsin näin aluksi kirjeystäviä ja juttuseuraa skypeen naisista. Olisi mukavaa tavata kasvotustenkin. Saat olla Pirkanmaata kauempaakin. Harrastan lenkkeilyä, piirtämistä ja lukemista. Pidän kesäisin uinnista, grillaamisesta, puutarhan hoidosta ja luonnossa liikkumisesta. Taustallani on ollut lievää masennusta, ahdistusta, koulukiusatuksi tulemista ja nuorempana sairastin syömishäiriön. Pidän myös elokuvista, 80-luvun musiikista, ravintoloista, shoppailusta, matkustamisesta ja elämistä. Luonteeltani olen empaattinen, suvaitsevainen ja luotettava.
Nimimerkki: -Breikku-
Sähköposti: orvokkisade(a)luukku.com


(3.6.2013)

Heippa! Pian turkulaistuva herkkä naisenalku lähti täältä etsimään mahtavia uusia tuttavuuksia. Innostun uusista asioista, ihmisistä, tapahtumista ja paikoista, joten olisi ihanaa päästä kurkistamaan sinun elämäntyyliisi ja poimia sieltä suloisia asioita ehkä myös omaani - ja toisinpäin. Olen hyvinä aikoina erittäin menevä ja aurinkoinen, mutta myös vakavat masennustilat ovat tulleet tutuiksi. Haluaisin löytää ihmisen, joka ymmärtäisi myös tätä puolta monimutkaisesta elämästäni. Heitä sähköpostilla ja tarinoi hieman itsestäsi, niin katsotaan löydetäänkö toisistamme pitkäaikaiset kirjesydänystävät.
Sähköposti: penpalpade(a)hotmail.com

(24.5.2013)

Heippa olen 59 vuotias kolmen pojan ja kolmen tytön äiti jotka ovat jo lentäneet maailmalle mutta onnekseni ei kovin kauas asti ja oon kolmen kolmen pojan ja yhden tytön mummu jokas etsiii kunnes löytää yli 50 vuotiasta sähköpostilla viestittävää ystävää ja perheeni asuupi pohjoissuomessa ja aikas kovan elämänkoulun oon käynyt tähän mennessä itse oon selvinnyt voittajana mutta se on ollut kuolemaa ja syntymää yms täynnä ja jos joku haluaapi kirjoitella minulle. ...nyt jään oottamaan tärppääkös tämä ilmoitus.
Sähköpostiosoite: muumiko(a)gmail.com

(24.5.2013)

Olen 40 v kristillisen elämänkatsomuksen omaava eläkkeellä oleva mt-kuntoutujamies lounaissuomesta. etsin sinua 30-40 v kuntoutujatyttö. haen lähinnä kirjeenvaihtoystävää ja ehkä enemmänkin, jos kemiat toimii. jos kiinostuit, niin heitäppä viestillä.
nimimerkki lonely rider
sähköposti jannemtl(a)luukku.com

(24.5.2013)

Hei.
olen 59 -vuotias sinkkumies ja MT- kuntoutuja pk-sedulta. harrastan ulkoilua, läh.kävelyä, musan kuuntelua, TV:n katselua, kerhotoimintaa Vantaan Mielenterveysyhdistyksessä, ja tanssiminenkin sopisi hyvin . Olen suht.koht. raitis, alkoholia otan tilaisuuksissa, tupakoin varsinkin silloin jos jännittää. Ota yhteyttä sähkikseeni, niin kerron itsestäni lisää.
nimimerkki: Kalle
Sähköpostiosoite: kilu.kalle(a)gmail.com

(7.4.2013)

Hei.
Olen nelikymppinen mielenterveyskuntoutuja mies länsi-suomesta. Etsin seuraa entisestä, nykyisestä tai tulevasta mielenterveyskuntoutuja naisesta. Tai voit toki olla ihan tervekkin. Kunhan sinulta löytyy ymmärrystä ja hyväksyntää mielenterveysasioissa. Olen eronnut ja nyt olen siinä vaiheessa, että uudelle ihmiselle elämässäni olisi tilaa. Toivoisin, että sinäkin olisit jo haudannut menneet ja voisit oikeasti kokea jotain uutta. Minulla ei ole lapsia, olen normaalivartaloinen 180 cm pitkä, savuton ja pienen tanssitaidon omaava mies. Matkustelu, niin suomessa kuin ulkomaillakin on ollut aina lähellä sydäntäni. Lähdetkö kanssani tulevana kesänä nauttimaan suomen kesästä ja kauneudesta, hetkittäin pois nykyisistä ahdistavista ympyröistä. Sinne missä saa vapaasti olla sellainen kuin on, eikä kukaan kyttää tai arvostele. Toivoisin sinun olevan savuton, suurinpiirtein normaalivartaloinen ja iältäsi sellainen, että tunnet olosi luontevaksi 4-kymppisen miehen seurassa.
Viestiäsi odottelen osoitteessa: desipeli(a)gmail.com

Ohjeet ilmoituksen laatimiseen
Lähetä oma mahdollisimman lyhyt ilmoitustekstisi osoitteella: kirjeenvaihto@mielenterveyshelmi.fi
Laita ilmoitustekstin loppuun nimimerkki, jolla haluat esiintyä sekä se sähköpostisoite, johon ilmoitukseesi voi vastata. (HUOM! Suosittelemme turvallisuussyistä anonyymiä sähköpostisoitetta, joka ei siis ole muotoa etunimi.sukunimi.) Nämä tiedot julkaistaan. Jos haluat poistaa tai muokata jo julkaistua ilmoitustasi, lähetä sähköpostia kirjeenvaihto@mielenterveyshelmi.fi -osoitteeseen. Ilmoituksia pidetään näkyvillä maksimissaan vuosi julkaisupäivästä.

Ohjeet ilmoitukseen vastaamiseen
Jokaisen julkaistun ilmoituksen lopussa on sähköpostiosoite, jonka @-merkki on roskapostien estämiseksi korvattu merkeillä (a). Ota osoite talteen ja lähetä sähköpostia ilmoittajalle tavanomaisesti omasta sähköpostiohjelmastasi.